AKTUELNO

Potpuno je izgubljen zbog svega što mu se desilo.

Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUNA KOPIRA KIJU? Đoganijeva dobila pitanje zbog kog se UZNEMIRILA, evo kako je odgovorila (VIDEO)

Sledeće pitanje stiglo je za Davida Dragojevića, a odnosilo se na njegovu vezu sa Anom Korać.

Da li si zapravo nesiguran u svoju vezu sa Anom? Rekao si da strahuješ nakon što je pričala sa Lepim Mićom.
Nemam želju da je mučim, ja je volim, ne želim da komentarišem - rekao je ljutito David.
Mića mi je rekao da neću moći da iznesem tu priču zbog njegove mame i pritiska spolja. Ja sam totalno prazna i izgubljena. Odvratno se osećam - tužno je prokomentarisala Ana.

Foto: TvPink Printscreen

U vezi dvoje mladih, tema treba biti samo ljubav, a ovde je periferna. Vi vaš problem morate da rešite u startu, imaćete još udarnih vetrova sa strane. Ani nije problem Stanija, problem je u Novom Sadu. Ulazi u priču gde su nerešeni odnosi u porodici. Šta ćete ako se ovde vrati Aleksandra Subotić? Vi ste u ozbiljnom problemu - ubacio se u razgovor Mića.
Mi nemamo problem spolja, mene njegova mama ne zanima. Mene zanima David i njegovo ponašanje - dodala je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Toma Panić je zatim Davidu zamerio što je u lošem kontekstu prokomentarisao svoju majku i što se nje odrekao, na šta je Dragojević odgovorio:

Ja se majke nisam odrekao! Ja sam najviše pogrešio što sam ušao u rijaliti, tako sam poremetio odnose u porodici i zbog toga se kajem, ali se ne kajem jer sam upoznao Anu. Ja ću svoje odnose rešiti - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

U razgovor su se uključili i Karađorđe Subotić i Ljuba Pantović koji su mu rekli da mu se sada dešava sve ono što je zamerao njihovoj porodici. David nije želeo da nastavi razgovor.

Imamo sukob sina i majke, kolo sreće se okrenulo, ja se nadam da je moja ćerka sada uvidela da je majka ipak majka, da je njena majka bila u pravu. Ali kao što sam rekla, kolo sreće se okreće, sad David ima to u svojoj kući, meni je samo žao Ane - prokomentarisala je Ljuba.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete detaljnije pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!M.P.

#Zadruga 2

'