AKTUELNO

Nije mu lako sa njom, a ne može bez nje.

Miki Đuričić otišao je u Rajski vrt nakon što ga je Drvo mudrosti pozvalo na razgovor. Prva tema o kojoj su pričali je situacija u Beloj kući, ali i na ostrvu odbačenih. Kako je uvek raspoložen za razgovor, MIki je imao mnogo toga da kaže za obe grupe, budući da obilazi i jedne, i druge, jer ima dozvolu od Veliko šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Ovonedeljni zadatak je top! Ljudi su ovde istripovali da zadatak još traje, da se mi borimo jedni protiv drugih. Nit su mi oni neprijatelj, nit su mi ovi ovde prijatelji. Ovde me trenutno niko ne nervira, malo ostrvo , moraš da ga slušaš, moraš da ga gledaš. Oni imaju napolju sastanke, moramo biti realni, ali sa druge strane, više će ceniti kada se bude vratilo. Oni svi kukaju kad dođu ovde, da im je teško - započeo je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Ljubavni odnos sa Suzanom Perović Mikiju, kako je izjavio, stvara velike probleme, jer je svakim danom sve više zbunjen njihovom situacijom. Nakon današnjeg obraćanja pred milionskim auditorijumom, kada je obećala da više neće povrediti svog partnere iz Kupinova, Miki je prokomentarisao sa Drvetom njihov odnos.

PROČITAJTE JOŠ: POTPUNO SE ZBUNILA: Suzana nije znala šta da odgovori Mikiju, on počeo da je provocira da će se pomiriti sa OVOM zadrugarkom! (VIDEO)

Žene su čudna bića, problema koliko hoćeš. Ona je shvatila da sam u pravu, kad sam dobar, ne valjam, generalno je uvek sa ženama tamo. A kad sam odvratan, onda je sve u redu. Ja ne volim da budem odvratan, kad nekog volim, ja hoću da bude sve lepo, sad sam bio tako grub i odvratan i na kraju prešla preko svega. Nejasne su mi žene, ne samo Suzana, već sve žene. Ako možeš da pređeš preko krupne stvari, kako ne možeš da pređeš preko sitnica? Sad smo dobri, ali opet ja nekako ne znam kako da se ponašam. Ne ide nam. Kao da se ne razumemo, kao da ja pričam španski, a ona portugalski. Da li je to zato što smo ovde, da li je zbog toga što nemamo intimnu, ne znam kako da objasnim naš odnos, ne možemo jedno bez drugog, a ne možemo ni zajedno. Koliko je njoj trebalo da shvati? Trebala je da čeka da ja potpuno poludim da bi shvatila to. Vi znate kad je ona bila u sukobu sa Kulićima, šta sam ja radio, ko god neko kaže za nju, ja skačem. ja se posvađao sa Tomom, a ona priča sa njim posle toga - ispričao je Miki.

Miki nije ostao nedorečen ni o situaciji između Ane Korać i Davida Dragojevića koji su tokom prošle noći imali nesuglasice, pa su tokom dana i dalje u svađi.

To je malo komplikovano. Malo mi je žao Davida, Lepi Mića je rekao da će oni imati problema, Ana se malo istripovala. Vidi, nije njemu lako, čovek ušao ovde sa jednom devojkom, koja mu je pravila ozbiljne probleme. Ušao u vezu sa Anom, mama kod kuće pravi problem zbog toga. Govore za nju da mu je devojka, ovo, ono, pa šta? Ima i ona pravo na ljubav - izjavio je zadrugar.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Foto: TvPink Printscreen

To nije sve, Miki se dotakao i ostalih zadrugara, a šta je sve rekao o ostalim cimerima, možete pogledati u nastavku teksta.

O. B.

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

#Zadruga 2

'