AKTUELNO

Zakopale ratne sekire!

Stanija Dobrojević nakon što je porazgovarala sa Drvetom mudrosti o svim najnovijim aktuelnostima sa velelepnog imanja nadomak Beograda, vratila se na ostrvo odbačenih, gde je odmah ušla u razgovor sa Anom Korać o Davidu Dragojeviću.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, tokom prošle noći, Koraćeva se naljutila na svog dečka, Davida zbog Lazara Jeremića, ali i reči koje mu je uputila, nakon što su zadrugari gde je Dragojević vođa, pokušali da prevare u igri. Stanija je upitala Anu zbog čega je došlo do problema, te je zadrugarka obrazložila do detalja.

Zbog noćas jer se domunđavao nešto sa Lazarom, za vreme žurke, on je nešto pričao sa njim. Na primer, ako sediš sa svojim dečkom, i dolazi njegov drug, ja njemu kažem, glupo je da šapuću dok sam ja tu. I kaže mi tako neku glupu priču, kao da ja imam pet godina. Ja sam se tu naljutila, a pre toga se uvredio, jer sam mu rekla da nije fer što je skakao i rekla sam mu da je sujetan, i on i dalje poriče, ali se uvredio na to - ispričala je Ana.

Iako su imale žestok sukob, Stanija i Koraćeva su počele da pričaju, pa se možda nazire i novo prijateljstvo, nasuprot Aninom poznanstvu sa ljutom rivalkom Dobrojevićeve.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DEPRESIVAN SAM, NI SA KIM SE NE DRUŽIM, KAO LUD SAM: David otkrio Drvetu mudrosti koliko se loše oseća zbog Ane, PA SPOMENUO MAJKU! (VIDEO)

Detaljno o njegovom razgovoru sa Drvetom pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'