AKTUELNO

Mislila je da za ovo niko neće čuti!

Luna Đogani je široj javnosti priznala svoju ljubav prema Marku Miljkoviću, a mnogi ukućani su stekli utisak da su njih dvoje preuveličali svoje emocije i da to nije veza kakvu oni žele da predstave svojoj publici i cimerima.

Zbog toga se u Beloj kući vodila polemika, a blogerka je često imala ishitrene reakcije koje su u nekoliko navrata bile i stresne, a komentarisalo se i da je to samo pokušaj da se privuče pažnja ne bi li ispala žrtva u očima naroda.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, ona je na žurci u razgovoru sa Stanijom Dobrojević samo jednom rečenicom razotkrila sebe i priznala koliko je zapravo zaljubljena u svog dečka.

Samo hoću da ti kažem, ovi vaši muškarci Marko, David… Ko još ima? Ja sam na „Farmi 4“ kada sam bila zaljubljena imala 7.000 evra kazne zato što sam prekšrila tone pravila, kao on ode u izolaciju i ne smem da pričam sa njim i ja mu dođem. Ja odem, grlim ga, ljubim ga i dobijem nedeljni honorar. Znači, imala sam 7.000 evra sve u kaznama zbog ljubavi. Ovaj zadatak vaš, muškarci ništa ne krše pravila, a ni vi žene – rekla je Stanija Luni.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam došla da trošim svoje pare. Veruj mi, ne vredi toliko – odgovorila je Luna.

Đoganijeva je ovom izjavom jasno stavila do znanja da nikada ne bi rizikovala da izgubi svoj novac zbog ljubavi, a kako će Marko odreagovati kad za ovo sazna, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Stanija Dobrojević

'