AKTUELNO

Miljkoviću neće biti svejedno kad čuje ovo.

Ono što posebno intrigira javnost jeste veza ljubavna veza Marka Miljkovića i Luna Đogani, a koja je sve turbulentnija, a mnogi u Beloj kući komentarišu da je diskutabilno da li će njih dvoje ostati zajedno do kraja.

Međutim, Zorica Marković koja je prepoznatljiva po svom oštrom jeziku, javno je ispričala kakav je njen pogled na sve što se među njima dešava, a ni Ljuba Pantović nije želela da prikriva ono što misli. Zbog toga su njih dve sumirale utiske o njihovom odnosu, pa donele zaključak.

Foto: TvPink Printscreen

Neću da mi niko mozak vređa, jer sam sto posto u pravu! - rekla je Zorica.
Činjenica je da sam ja ustala davno i rekla da je meni sumnjivo planiranje datume za bilo kakav početak. To mi para uši! Ja ću da uđem u vezu 13. januara. Ali, sve je bilo vezano za Lunu. Ja vidim da je njima lepo, ali datum... - rekla je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam to obrazložila. Njih dvoje sede kod izloga i oni šapuću na uvo i komentarišu kao da su se poljubili, a nisu. Zakačio se za Sašku, pa za Jelenu, pa za Miljanu, da bi izgurao do kraja. Dečko u prvoj sezoni ništa nije pružio. On jeste tako miran, neće da učestvuje u svačemu, neće da se komentariše - prokomentarisala je Zorica.

Ono što je Pantovićku zaprepastilo je samo jedna Lunina rečenica koja će sve ostaviti bez teksta, a onda se Zorica ponovo osvrnula na datum koji je on pominjao pre nego što je započeo vezu sa Đoganijevom.

Ona je tad ustala i rekla da u rijalitiju služi sa je*anje. I on je ćutao kad sam ja to spomenula, jer zna da je to tako! - tvrdila je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Ušli smo ovde, čim je Maja ušla bio je sa njom, pa sa Doroteom, pa sa Marijanom. On je najavljivao 13 januar, sto puta je rekao da nije sazrela ta njihova situacija. Ona je puna sebe misleći da je zvezda. Ponaša se sad kao Kija, kopira je. To je opravdano ipak, ostale su joj traume - rekla je Zorica.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ljuba Pantović

#Zorica Marković

'