AKTUELNO

Ovo veče provešće na ostrvu.

Utorak je dan kada učesnici rijaliti programa "Zadruga 2" uživaju u provodu koji organizuje Veliki šef uz velika imena sa domaće muzičke scene. Međutim, ovog puta nemaju svi zadrugari priliku da se zabavljaju. To je omogućeno samo ukućanima koji su smešteni na Rajskom ostrvu, s obzirom na to da je zadrugarima koji se nalaze u Beloj kući poništena pobeda zbog Davida Dragojevića i Marka Miljkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre samog početka žurke Veliki šef poslao je pismo zadrugarima koji žive u Beloj kući, kroz koje ih je obavestio da će večeras boraviti na Rajskom ostrvu dok se odbačeni budu provodili na žurki.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da vi nećete prisustvovati večerašnjoj žurki, sada ćete otići peške do Dubioze odakle ćete na znak Velikog šefa čamcima preći na ostrvo. Ovo veče ćete provesti na Rajskom ostvru, dok se odbačeni budu zabavljali na žurki. Jedino Miki može da radi šta hoće - pisalo je u pismu.

Posle ovoga, stiglo je novo pismo, a Veliki šef je tom prilikom obavestio odbačene da je vreme da napuste ostrvo. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'