AKTUELNO

Večeras su pale mnoge maske!

Večeras u emisiji ,,Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" otkrile su se mnoge tajne o kojima su zadrugari mudro ćutali.

Sanja Stanković otkrila je da li je podnela tužbu protiv Marka Miljkovića nakon izlaska iz prve sezone ,,Zadurge", a onda je Jovana Tomić Matora obelodanila sve o žestokoj svađi van rijalitija.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam podnela tužbu, poslušala sam Jovanu. Prepustila sam se putovanju sa devojkom, tako da nisam htela da se bavim time. Ostavila sam sve loše i ružno iza sebe - ispričala je Sanja.
Marko i ja ovde ne možemo raspraviti naše sukobe, jer uvek se završe svađom. Imali smo konflikt i nakon rijalitija i tuču. Mi se poštujemo, time što ne provociramo jedno drugo i to je to. Mi nemamo komunikaciju - obrazložila je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je Marko takođe ustao da prokomentariše sve što su Sanja i Matora iznele za stolom. Iako nije hteo da duže komentariše, Miljković se složio sa većinom stvari koje je Tomićeva iznela.

Iskreno, nemam šta da dodam, slažem se sa onim što je Matora izjavila - kratko je prokomentarisao Miljković.

Ni Lepi Mića nije hteo da ostane dužan za komentar, pa je ustao i prokometarisao na svojstven način celu sitauciju.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIKAD JE OVAKVU NISTE VIDELI: Stanija VRIŠTALA iz petinih žila! Zbog onoga što joj je Miki rekao doživela je NERVNI SLOM (VIDEO)

Detaljnije pogledajte u video - klipu koji se nalazi u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'