AKTUELNO

Đoganijevoj nije bilo svejedno kad je izgovorila ovu rečenicu!

Svi zadrugari komentarisali su rođendan Stanije Dobrojević koji ih nije oduševio, jer mnogi ukućani nisu hteli da prisustvuju s obzirom na to da su bili nepoželjni zbog sukoba koji su uticali na njihov odnos.

Ono što je privuklo pažnju svih je to što je Marko Miljković bio prisutan i konzumirao hranu koja je pristigla na adresu Bele kuće. Sedma sila ga je upitala da li mu je bilo neprijatno zbog toga, budući da su njih dvoje bili u ozbiljnoj svađi, gde su jedno drugom izgovorili mnogo pogrdnih reči.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričao sam sa Lunom, ja sam se njoj izvinio. Ona je rekla da smo malo stišali strasti. Nismo neki odnos ostvarili, ali tu smo, nema potrebe da se izbegavamo. Među nama ne postoji mržnja, nema razloga da ne komuniciramo u nekom budućem periodu. Ona je takođe bila i na Luninom i to je delimično znak da se strasti stišavaju, da ne postoje čarke. Nismo mi specijalno ni pričali, ali Bože moj - rekao je Marko.
S obzirom na to da mi živimo u zatvorenom prostoru, delimo i kuhinju, neizbežni smo. Sami su se pronašli oni koji nemaju šta da traže, a što se tiče nekih konflikta, moglo je petoro ljudi da mi dođe na rođendan. Samo oni koji me mrze kao što su Zorica, Ljuba, Miki me i te kako gazi, oni prvi nemaju šta da traže. On se za stolom izvinio. Luna i ja se ne družimo, ona je ispoštovala moj rođendan. Ne gledam ih u paketu, gledam ih kao odvojene ličnosti - dodala je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

U jednoj od čestitki koju je dobila, njena najbolja drugarica Tamara upozorila ju je da se kloni Baneta Čolaka, a njen komentar izazvao je burne reakcije ovog zadrugara.

I dalje sam naivna budala koja veruje ljudima i daje im šansu na svoju štetu. To nije primer u rijalitiju samo, to je i u spoljnom svetu. Uvek mislim da nikad više neću dozvoliti neke stvari, ali i dalje se to dešava. Usmereni smo jedni na druge i nema mi bega. U spoljnom svetu imam saradnike, dečka, porodicu i ostalima ne dam da mi se približe. Dala sam mu vetar u leđa, nije ispao drug i sve što radi govori mnogo o njemu. Ne želim da imam nikakav kontakt. Ona nije jedina koja je rekla da treba da se manem Baneta. Žao mi je što je od bezazlenog druženja napravljena pompa - završila je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Baš sam se potresao zbog Stanijine izjave. Meni je drago da se u svakoj čestitki u većini slučajeva spominjem ja, toliko sam ja bitan i naše drugarstvo. Nisam bio na rođendanu, imam svoje stavove i načela koja pokušavam da pratim u životu. Stanija mi je rekla iz bezazlene situacije da sam ja nju uvredio i te klasične priče i ne želim više da imam kontakt. Ona sve radi zarad rijalitija. Svi njoj žele loše i mrze je, a ne zaboravite da je meni vređala majku. Ja to njoj nikad nisam izjavio - rekao je Bane.

Dobrojevićeva je ovim zaključkom napravila opštu pometnju na Rajskom ostrvu, što je mnoge iznenadilo.

Stidim se i sramota me - prokomentarisala je Dobrojevićeva.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Bane Čolak

#Stanija Dobrojević

'