AKTUELNO

Čekala frizera ili je grizla savest zbog svađe sa Mikijem?

Ukućani koji su protelih dana činili pleme kauboja, od sinoć spavaju na ostrvu. Oni neće smeti da komuniciraju sa indijancima koji su smešteni u Belu kuću, kao ni da napuštaju ostrvo ukoliko im Veliki šef to ne odobri.

Foto: TvPink Printscreen

U plemenu kauboja nalazi se Suzana Perović, dok je zajedno i sa indijancima Miki Đuričić. Ovaj zadrugar oduševio se ranije sinoć kada je čuo da će narednih dana moći da radi šta god želi, zbog nagrade koju je dobio, posle čega je pred svima poljubio Suzanu.

Međutim, samo nekoliko minuta nakon ove situacije Suzana i Miki ušli su u žestoku raspravu zbog Tome Panića. Mikiju je zasmetalo što je Suzana od Tome tražila upaljač i podsetio je da je on sa Panićem pre nekoliko dana imao žestoku svađu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon ovoga Suzana je otišla na ostrvo, a kada su svi ukućani legli, ona nije mogla da spava. Da li zato što je čekala da zauzme prva red u frizerskom salonu ili zato što ju je grizla savest, ostaje nam da vidimo.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Tada se probudila Dragana Mitar koja je odmah izašla napolje i videla Suzanu kako stoji na ostrvu i gleda u pravcu Bele kuće, zbog čega joj je pravila društvo. Nešto kasnije probudio se i Pavle Jovanović koji je spavao na stolu nasred ostrva, pa je i on razgovarao sa Suzanom.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Suzana Perović

'