AKTUELNO

Neće im biti lako!

Voditeljka Dušica Jakovljević imala je specijalno iznenađenje za sve takmičare najgeldanijeg rijalitija u regionu, "Zadruga 2". Nakon što se pojavila na ekranu i okupila sve zadrugare, imala je važno obaveštenje za oba plemena.

Kako se specijalan zadatak u kom su zadrugari bili podeljeni u dva plemena, indijanci i kauboji, završen, Veliki šef odlučio je da začini i narednu nedelju.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari, dobro veče! Slušajte me pažljivo! Sada svi odmah uđite u Belu kuću i sedite za crni sto - započela je Dušica.

Nakon što su se oba plemena uputila ka Beloj kući i zauzeli svoje stare pozicije na koje su navikli proteklih meseci, voditeljka Dušica im se ponovo obratila iz studija i dala im znak da je stiglo pismo Velikog šefa, te ga je ovonedeljni vođa, David Dragojević pročitao pred svima.

Kauboji i indijanci, nakon pet dana koje ste proveli kao kauboji i indijanci, došao je taj svečani trenutak kada ćemo progalsiti kraj zadatka. Proveli ste pet noći van svojih kreteva, pet dana niste bili u mogućnosti da koristite svoje stvari. U toku kaubojsko-indijanskog takmičenja, prošli ste kroz devet igara, u kojima su indijanci osvojili 40, kauboji - 5 poena. Kako je ovo kraj zadatka, želimo da od srca čestitamo indijancima na pobedi. Borili ste se fer i korektno. Indijanci, uspeli ste da tokom ovog zadatka osvojite teritoriju i uspeli ste da se vratite u glavnu kuću i u lepši i lakši život. Indijanci će od sada živeti u kući. Jasno je da kauboji neće moći da borave u kući. Kauboji će nešto kasnije spakovati svoje stvari i izaći iz Bele kuće. Indijanci, možete se raširiti i baškariti po celoj kući, jer će kauboji biti smešteni tako da vam neće smetati. Veliki šef - pročitao je David.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Suzana ne može da izdrži bez Mikija! Otkrila šta joj najviše nedostaje, pa raznežila Đuričića! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'