AKTUELNO

Zadrugari misle da to rade namerno.

Sledeće pitanje postavila je Dragana Mitar. Nju je zanimalo da joj Ljuba Pantović prokomentariše odnos Maje Marinković i Lazara Jeremića, tačnije kako na sve to reaguje Bora Santana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ljuba je najpre pozdravila sve svoje prijatelje i članove indijanaca, pa počela da odgovara na postavljeno pitanje.

Meni je bezveze. Lazar je duhovit. Maja ne bi smela sebi da dozvoli takva zezanja. Bez obzira da li je to sve šala, ona se provlači kroz mnoge priče. Ona sama sebi polako udara etikete. Ja koja sedim tu, znam da je to zezanje. Ti i Bora ste u stanju da pljujete jedno drugo i posle se ližete i zezate. Znam da Bora nije ravnodušan. Znam kako je to kada jedna osoba želi nešto više. To ne može da bude dobro, ali je dobro što on to ne pokazuje vidno da mu smeta. Smoren je zbog te priče sa Lazarom, ali to je sve igra koju Maja i Lazar vode - navela je Ljuba, a onda je Maja rekla šta ima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jedino sam imala nešto sa Markom, neću biti ni sa kim više. Ne bih bila sa Borom nikad, pustite vi nas da l' se mi igramo ili ne. U rijalitiju smo. Što se tiče mog odnosa sa Lazarom, on je to na kvarnjaka radio - govorila je Marinkovićeva.

Rada Vasić je ustala i rekla da je Maja bila prijatno iznenađena kada je videla polni organ Lazara Jeremića, pa su nastavili da govore o razlozima zbog kojih se ona zbližila sa Jeremićem. Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ljuba Pantović

#Maja Marinković

'