AKTUELNO

Obezbeđenje bilo u pripravnosti.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Foto: Zadruga - RTV Pink

''Hajde ti nama svima kaži šta se to desilo sa Markom, pa je došlo do ovakve priče'' upitao je Lepi Mića Draganu Mitar. Ona je raspoložena ustala i počela da govori kako je gledala na Marka Miljkovića od njenog ulaska.

Ušla sam i spontano smo se zbližili. Pričali smo o svemu i komentarisali svašta. Rekao mi je kako da se ponašam u rijalitiju, kako da se ubacujem, šta i kako. Mene nije zanimalo šta je on radio sa Majom i Doroteom. Iste sekunde kad je Luna prišla kao devojka, ja sam se odvojila. Nisam htela da se mešam. Mogla sam da radim sve sa njim šta sam htela, bio mi je otirač. Nikad ružno nisam rekla o Luni, ti si namerno pravio trougao. Nije bilo povoda. Rekla sam ti posle toga da hoću da se sklonim od tebe i svi su to napolju i videli. Krevet sam prebacila, a ti si ostao na toj poziciji - pričala je Dragana Mitar, a onda se ubacio Marko.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Govorio sam ti da se ne ponašaš opušteno sa ljudima jer si udata žena. Ja sam video da on tebe masira, od tog trenutka sam digao ruke i nisam hteo da te savetujem na tu temu. Ja sam bio slobodan dečko. Ti si pozdravljala sina, a posle pola sata ti Mića masirao d*pe. Ja sa tobom nikad nisam prešao granicu. Mića je jedini prešao. Ti si bunar, ti nemaš moral. Nisi bitna ti više, ja od tebe nisam bežao, nego ti do mene - urlao je Miljković.

Žučna rasprava između Dragane i Marka potresala je Belu kuću, a ulje na vatru je dolivao Lepi Mića. U jednom trenutku Dragana je polila vodom Marka vidno nervozna zbog načina na koji joj se obraćao.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Evo malo da te rashladim jer si se napalio - govorila je ona.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dragana Mitar

#Marko Miljković

'