AKTUELNO

Ovo im se nikako neće dopasti.

Stanari Bele kuće redovno krše pravila rijaliti programa "Zadruga 2" sa kojima su detaljno upoznati i pored mnogobrojnih opomena i kazni koje su dobili od Velikog šefa. I tokom današnjeg popodneva, stiglo je još jedno pismo kojim su zadrugari obavešteni da će biti kaženjeni zbog nepoštovanja pravila.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Jelena Krunić, Zlata Đurković, Nadežda Biljić i Dragana Mitar su kažnjene nedeljnim honorarom jer su spavale u vreme kada to nije dozvoljeno.

Kauboji i indijanci, pre svega vas obaveštavamo da su Dragana, Jelena, Nadežda, Zlata kažnjen nedeljnim honorarom zbog spavanja preko dana. Osim toga, u igri morate svi da učestvujete, kauboji i indijanci se moraju potruditi da svi učestvuju. Igri se možete vratiti kada se svi skupite - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Osim toga, igra sa lopticama koju su zadrugari neposredno pre pisma dobili je prekinuta zbog toga što nisu učestvovali svi članovi kauboja i indijanaca.

Pročitajte još: ISPLIVALI DOKAZI DA JE MARKO BIO ZALJUBLJEN U DRAGANU?! Zadrugari ZANEMELI, Luna poludela od besa: Kaži, bila mi je privlačna! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'