AKTUELNO

Sasula im sve u lice!

Veliki šef ovog popodneva obavestio je zadrugare da će Miki Đuričić biti kažnjen dvonedeljnim honorarom i direktnom nominacijom zbog sukoba koji je ranije danas posle igre imao sa Tomom Panićem.

Foto: TvPink Printscreen

Pored toga, Veliki šef je obavestio stanovnike rijaliti programa "Zadruga 2", da će uskoro biti organizovan izbor za mis i mistera kauboja i indijanaca. Zadrugari su odmah otišli da se spremaju za ono što ih očekuje, međutim u plemenu kauboja bilo je veoma burno.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena Krunić počela je da se svađa sa svojim cimerima zbog Stanije Dobrojević i tom prilikom istakla kako ne želi da učestvuje u izboru za mis, jer nije lepša od ove ukućanke sa kojom i nije u baš najboljim odnosima.

Foto: TvPink Printscreen

To što ona glumi ovde zvezdu, boli me k*rac! Oblećite oko nje! Kučići budite! Ona to može da radi sa vama, budite pi*kice! Znam šta radi, bila sam sa njom na Farmi 6! Nemojte da me zaj*bavate! Ja znam i ko je Stanija i šta je Stanija i nemoj da mi vređate inteligenciju! Ja neću da učestvujem, jer nisam lepa! - vikala je Jelena Krunić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Jelena Krunić

#Stanija Dobrojević

'