AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

U Beloj kući nastala je opšta pometnja kada su svi ukućani saznali da je Nenad Aleksić Ša dobio pismo od ukućanke Dragane Mitar, što je on vešto pokušavao da prikrije od svih, a onda je rekao da je poruka navodno bila od Mine Vrbaški.

Međutim, ono što je najviše iznenadilo sve je to što ni svojim drugaricama Jovani Tomić Matoroj ni Sanji Stanković nije priznao, pa je izazvao gnev i burne reakcije svih.

Jelena Krunić je jedina osoba kojoj je on poverio ove detalje, iako su bili u konfliktu gde je on pred svima isticao da je ona zaljubljena u njega.

Foto: TvPink Printscreen

Jeleni sam konstantno pričao da postoji nešto što mene muči, a nije za rijaliti i priča je iz života. Svakom je svoja muka najveća, ne kažem da ima veze sa njom, a ne kažem ni da nema. Policija treba nešto da utvrdi i znaću. Nisam hteo da me vezuju za Draganu i bežim od nje. Ja nikada nikome nisam ljubio du*e ni za šta! Neću da se izvinim kad mislim da za to nema potrebe! - rekao je Ša.
Ja sam rekla, jer sam bila izrevoltirana i da sam zaljubljena u njega! Inače, kada sam to veče iznela to za poruku, osoba koja se odmah pronašla sačekala me ispred hotela, a to je Dragana. Ona je priznala Ljubi sutradan da je ona napisla poruku! - rekla je Krunićka.

Foto: TvPink Printscreen

Nenad više nije mogao da ćuti, pa je konačno ispričao koji je bio njegov razlog da slaže sve zadrugare.

Slagao sam zbog svoje supruge! Imam pravo na to! Zbog nje ću da ubijem ako treba! Neću da mi prave priče i to je to! - priznao je Ša.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Jelena Krunić

#Nenad Aleksić Ša

'