AKTUELNO

Zadrugari će biti pred teškim izazovom!

Veliki šef poslao je pismo na adresu Bele kuće, te su se zadrugari okupili oko crnog stola, kako bi ovonedeljni vođa David Dragojević pročitao obaveštenje.

Kako je voditeljka Dušica Jakovljević najavila tokom prošle noći da će zadrugari danas dobiti specijalani nedeljni zadatak, došlo je vreme da stanari Bele kuće saznaju i o čemu se radi.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, pred vama je važan i težak zadatak. Ali pre nego što čuejte ovaj zadatak, potrebno je da se podelite u dve grupe. Nakon toga ćete se podeliti na dva stola po grupama - pročitao je David, a potom su se podelili u grupe.

Prva grupa: Zola, Petrući, Karađorđe, Maja, Rebeka, Marko Miljković, Vlada, Miki, Milan, Marija, Sanja, Mina, Ljuba, Rada, Savo, Ša, Bora, Zlata, Zorica, Miljana, Aleksa

Druga grupa: Matora, Ana, Stolić, Brendon, Suzana, Stanija, Snežana, Jelena, Pavle, Dorotea, Nadežda, Toma, Dragana, Luna, Marijana, David, Čolak, Mića

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KARAMBOL U BELOJ KUĆI: Zadrugarke ODLEPILE zbog Snežane Ilić! Čim se vratila iz kupovine, usledio je ŽESTOKI NAPAD (VIDEO)

A u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo:

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'