AKTUELNO

Đuričić je u intervjuu priznao šta misli o svojim cimerima.

Voditelj Ognjen Amidžić je kao večerašnjeg poslednjeg sagovornika za intervju izabrao Mikija Đuričića sa kojim je pričao o najaktuelnijim dešavanjima u rijalitiju "Zadruga 2".

Miki se na samom početku intervjua osvrnuo na svoj odnos sa simpatijom Suzanom Perović sa kojom se tokom jučerašnjeg dana žestoko posvađao.

Foto: TvPink Printscreen

Svađali smo se do rane zore jutros i onda smo se pomirili kao da ništa nije bilo. Izgovaramo reči jedno drugom reči koje ne mislimo. U ljubavi se osetiš povređeno, pa izgovorimo svašta jedno drugom. Mi smo kao rogovi u vreći. Niti možemo zajedno, niti jedno bez drugoga. Ponekad se sporečkamo oko sitnica. Ponašamo se kao da smo u drugom razredu osnovne - pričao je Miki.

Potom se Miki prokomentarisao odnos sa bivšim rijaliti prijateljem Banetom Čolakom, sa kojim je sinoć ušao u žestok sukob.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja Čolaka ne mrzim, meni je njega žao. Ja sa njim ulazim u sukobe jer je pričao da ima apartmane na Zlatiboru. Da ja dođem u situaciju da meni Bane Čolak kaže da sam p*čka. Ja bih uzeo kantu i zapalio zgradu koju sam zidao, klubove. S*rem ti se ja u pare i vlasništvo kad tebi na javnoj televiziji kažu da si lažov - rekao je Đuričić.

Foto: TvPink Printscreen

Za sam kraj Đuričić je prokomentarisao i odnos Dragane Mitar i Nenada Aleksića Ša i ispričao šta misli o situaciji koja se tiče prepiske između ovo dvoje zadrugara.

Čovek se zaista distancirao. Sami pali, sami se ubili. Sam si napravio sr*nje sa njoj. Niko te nije terao da se družiš sa njom. Ušao si u igru kojoj nisi dorastao, ova ti namestila. Ubacila ti je pismo u džep, trebao si da ga izvadiš i kažeš: "Neko mi je ubacio pismo u džep te i te sadržine, ne želim da budem u ovome više". On sinoć vrišti - pričao je Miki o Nenadu Aleksiću Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: NIJE HTELA DA MU BUDE MAJKA, želela je da abortira! Luna ispričala sve detalje POTRESNE ŽIVOTNE PRIČE Adama Đoganija! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miroslav Miki Đuričić

'