AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Nedelja veče je uvek zagarantovano za ,,Izbacivanje" - večeras će gledaoci birati između Miljane Kulić, koja je kažnjena direktnom nominacijom, Lazara Jeremića, kojem je publika bila najmanje naklonjena tokom nedelje, kao i Milana Petkovića, koji je naišao na najmanju podršku zadrugara.

Voditeljka Dušica Jakovljević predstavila je večerašnju podršku nominovanih zadrugara. Lazara će večeras zastupati njegov brat Milan Jeremić, Pinkovu zvezdu Milana Petkovića njegov brat Dimitrije Stanković, a na iznenađenje svih gledalaca, umesto Siniše Kulića, pojavila se bivša zadrugarka i pevačica Milica Milosavljević Dugalić.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Gospodin Siniša i ja smo u kontaktu, od kad je pola njegove porodice u Beloj kući. Rečeno je da jedino u koga imaju poverenja sam ja i oni imaju sa mnom kontakt sve vreme. On želi da bude kod svoje kuće, da bude sa svojim ćerkama, da kontroliše situaciju u kući, a sve što se dešava u "Zadruzi", smatra da Marija treba da kontroliše. Zola oduzima Miljani veselost i energiju, pa je okrene i bude digestivna, ona je pravila šou programe - odmah je Milica iznela svoj lični stav, ali i stav porodice Kulić o Miljaninom učešću u "Zadruzi".

PROČITAJTE JOŠ: TI BUDIŠ NEŠTO ČUDNO U MENI... Ovo je DOKAZ da je Marko prema Dragani osećao NEŠTO VIŠE od prijateljstva (VIDEO)

Detaljno o ovom razgovoru, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'