AKTUELNO

Blogerka će odlepiti kada bude čula ovo!

Marko Miljković u ,,Zadrugu 2" ušao je kao slobodan dečko, koji je tokom boravka na velelepnom imanju priznao svoje emocije prema Luni Đogani.

Dok nije priznao emocije, svoje rijaliti vreme provodio je sa bivšom modelsicom Draganom Mitar, sa kojom su ga kasnije zadrugari spajali. Nakon što je posle srpske Nove godine priznao emocije prema Đoganijevoj, Miljković je u više navrata ulazio u žestoke sukobe sa Draganom.

Foto: TvPink Printscreen

Razlog njihovih sukoba uvek se vrtelo oko toga što Marko nikada nije hteo da prizna emocije prema Dragani, dok je ona tvrdila da joj je iste izjavio.

Međutim, pre samo nekoliko meseci, Miljković je provodio vreme sa Draganom u spavaćoj sobi na istom krevetu, te joj je u jednom trenutku izjavio emocije.

Foto: TvPink Printscreen

Ti u meni budiš nešto nenormalno čudno. Ne znam ni ja šta, ali budiš nešto. To nije za kamere, ali... - nedorečen je bio Marko.

Nakon toga, Dragana je pozvala Marka da mu priđe bliže kako bi mu nešto šapnula, pa joj se on primakao. Budući da su šaptali, nije moglo tačno da se čuje o čemu su pričali.

PROČITAJTE JOŠ: Dorotea doživela NERVNI SLOM, pa napravila POTPUNI HAOS u Zadruzi! Sanja Kulićke prozvala ZLIM ŽENAMA, a onda otkrila da li se pomirila sa Lunom! (VIDEO)

Detaljno o ovom razgovoru, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B:

#Zadruga 2

'