AKTUELNO

Brojne tajne zadrugara otkrivene su danas, tokom porodičnog sastanka.

Tokom porodičnog sastanka, Sanja Stanković ustala je kako bi prokometarisala pređašnje sukobe sa Marijom Kulić i Miljanom Kulić. David Dragojević se prisetio sukoba sa Kulićkama, te se osvrnuo na reči koje su uputilili njegovoj rijaliti ljubavi, Ani Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da reči koje su upućene Ani nisu normalne, tako da ne znam šta bih dodao više - izjavio je David.
Vidim da smo Anči i ja nekome trn u oku, ali ne znam zašto. Danas je Luna prišla meni, htela da porazgovaramo, eto, koga zanima, Luna i ja se nismo pomirile! Nema potrebe da ja skačem na nju, niti ona mene, mislim da smo odrasli ljudi i da nema potrebe za time. To da ja Lunu ne gotivim zbog Kije, to nema veze sa vezom. Meni je Luna zabila nož u leđa i zbog toga nismo bile dobre nakon izlaska iz prve sezone ,,Zadruge". Ona dva zla od Kulićki ne želim ni da komentarišem - izjasnila se Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

U jednom trenutku došlo je do velike galame između Rebeke Popović i Tome Panića. Razlog njihove rasprave bilo je nerazumevanje Panića prema cimerki, te mu je ona odbrusila žestoko.

Ja ovde nemam ni sa kim problem, a ovaj dečko ovde je margarin koji se u sve meša - izjavila je Popovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Dorotea Jovanović ustala je za crnim stolom i milionskom auditorijumu priznala koji problem je imala pred ulazak u Belu kuću. Naime, kako je Jovanovićeva ispričala, oseća se veoma loše jer je dobila nekoliko kilograma viška, pa se prisetila bulimije, sa kojom je imala problem.

Znanje je moć, vi koji ne prihvatate da se alkoholičari, vi imate neki veći problem. Ne budite glupi! Možda je ovo čudno što sam ja priznala. Niko nije znao, sama sam počela da pričam, zato sam i ustala da pokažem da moraju roditelji da obrate pažnju na svoju decu, da ih ne pritiskaju, jer im je neko u školi rekao da su debeli - vikala je na sav glas Jovanovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŠA NAPOKON PRIZNAO KOME ĆE MORATI DA SE PRAVDA, PA PORUČIO ZADRUGARIMA: Ne spajajte me s Draganom, stvarate nam OZBILJAN problem! (VIDEO)

Detaljno o ovom razgovoru, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'