AKTUELNO

Predstavnici sedme sile su zahtevali da kaže istinu i prizna da sa njima ima odnos kao sa poznanicima.

Subota veče je u Beloj kući rezervisana za pitanja predstavnika sedme sile. Večeras zadrugari odgovaraju na škakljiva pitanja novinara o svim dešavanjima koja su obeležila prethodnu nedelju.

Jedno od pitanja je bilo upućeno Pavlu Jovanoviću. Naime, Jovanović je po samom ulasku izjavio da je on u žiži javnosti jer su ga novinari zvali za izjave. Zbog ovoga on je večeras stavljen na stub srama jer je spominjao predstanike sedme sile.

Foto: TvPink Printscreen

Spomenuo si na početku da su te novinari kontaktirali i da si tako ušao u žižu javnosti i spomenuo si moje ime. Ja tebe nisam zvala i ti nisi ušao u žižu javnosti zbog nas - bila je konstatacija jednog od novinara u studiju.
Da pričao sam da smo prijatelji i da si dola. Ja sam pričao da si ti drugarica naša i da si dolazila u klub. Izvini ako sam pomislio da imamo dobar odnos i da se poštujemo međusobno. Uvek si slavila rođendane kod nas - pravdao se Pavle.
Ti navodiš da su novinari tvoji prijatelji. Ja nisam tvoj prijatelj i nikada nisam pila sa tobom kafu. Nije lepo da izmišljaš takve priče, to radiš i sa ostalim zadrugarima - nastavljala je novinarka.

Foto: TvPink Printscreen

Ja se tebi izvinjavam za sve što sam rekao u vezi sa tobom. Ja sam mislio da je drugačija situacija - dodao je Jovanović.

Potom je usledilo još jedno pitanje koje se odnosi na identičnu temu, a Jovanović je morao da razgraniči šta znači prijatelj, a šta poznanik.

Da li misliš da je u redu da iznosiš takve tvrdnje i da li znaš šta znači reči prijatelj? - usledilo je pitanje za Pavla.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: JOŠ JEDNA OPOMENA ZA ZADRUGARE! Zola hteo da prevari Velikog šefa, pa mu se obilo o glavu! (VIDEO)

Ne vidim zašto bi imali loš odnos sa nekim od novinara jer ih uvek ispoštujemo kada dođu kod nas. Neke od njih znam bolje, neke slabije - odgovorio je Jovanović.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Pavle Jovanović

'