AKTUELNO

Nećete ostati ravnodušni na ove reči.

Danas je Mina Vrbaški proslavila svoj 19. rođendan pred kamerama najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruga 2". Veliki šef je tim povodom priredio nezaboravnu žurku u Šiša baru, uz hranu, piće, ali i odličnu muziku.

Foto: TvPink Printscreen

Mina je dobila pregršt poklona i poruka od svojih najmilijih, ali čestitka koja ju je posebno ganula bila je ona od njene majke Ivane Vrbaški.

Kada se žurka završila, zadrugarka je razgovarala sa svojim drugovima Aleksom Savićem, Borom Santanom i Milanom Petkovićem u dvorištu, pa je odlučila da im još jednom pričita poruku svoje majke.

Foto: TvPink Printscreen

Mala moja, želim ti osmeh na licu, u duši spokoj, da ti se ostvare sve želje moje ali tek kad potrošiš svoje. Zapamti, malena moja, život je ono što sama od njega stvoriš, gledaš visoko, koračaš ponosno jer svi smo mi rođeni da grešimo i na greškama se uči. Prati svoje snove i uživaj u svakom novom danu jer nijedan nikad neće biti isti. Moje srce je puno kad si ti srećna, valjda si ti to već shvatila. Svaka tvoja suza mene boli. Kad vidim tvoj najlepši osmeh tada mogu mirno da spavam. Nemoj da dozvoliš da ti nebitne stvari kvare raspoloženje, niko nije vredan toga. Ti znaš ko te voli, ko te čeka i ko je uvek uz tebe, srećan ti rođendan, devojčice moja, ljubi tvoje prijatelje i nadam se da im se sviđaju šolje. Ne pozdravljaj i ne spominji nebitne ljude - pisalo je u Ivaninoj čestitki, a Mina je bila na ivici suza zbog ovih reči koje joj je uputila majka.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: RASPLAMSALE SE STRASTI NAOČIGLED SVIH! Sanja i Matora zavodljivo plesale, a onda je plavuša uhvatila Jovanu za zadnjicu! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Mina Vrbaški

'