AKTUELNO

Nije očekivao da će ovako pričati o njemu.

Marijana Zonjić je u toku noći doživela pravo razočaranje od strane manekena Tomislava Panića, a odmah nakon emisije ,,Igra istine" uputila se do paba kako bi pobegla od svih i razmislila o svemu što joj se u proteklih nekoliko nedelja dešavalo.

Zadrugarka je priznala da joj je Toma najveća greška, pa je briznula u plač, jer ju je ponizio kao što to niko nije učinio od samog starta njenog učešća u ovom najgledanijem rijalitiju.

Pljuju me, ne znam šta sam im uradila! Dozvolila sam sebi neke gluposti da mogu svašta da mi kažu - počela je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Pevač Marko Stolić bio je tu da je uteši, ali je Zonjićeva odbijala da ga pogleda u oči.

Ti si im trn u oku. Ignoriši sve! Zaljubila si se ti u njega... - zaključio je Marko.
On je sve kao okej, a onda krene da me vređa svaki put pred svima. A sve je to od onog dana kad sam mu udarila šamar. Nisam se zaljubila, ne zaljubljujem tek tako. Svideo mi se. Povredili su me previše ljudi ovde - nastavila je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

A, ti misliš da bih te ja povredio? Pogledaj me u oči - rekao je Marko.

Marijana je ignorisala Markove reči, a sve vreme je gledala sa strane dok je sa njim vodila dijalog. Međutim, ona se kroz plač osvrnula i na ostale zadrugare koji su zauzeli mesto u njenom životu pa se prisetila i bivšeg dečka Adama Đoganija.

Foto: TvPink Printscreen

Bane me razočarao, Savo je super momak, ali nema potrebe da laže i da izmišlja. Svi dokazi postoje da lažu, Lazar mi je kao brat. Jedina greška mi je Toma! Zato me nazivaju svakakvim imenima. On se smeje i ponižava me svaki put, a uživa u tome! Adam mi je bio najbolji, ali mi je bio kao dete, nisam mogla to - bila je iskrena Marijana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Marijana Zonjić

#Marko Stolić

'