AKTUELNO

Više ne želi da im ćuti.

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 2", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja Stanković pitala je tokom igre Zoricu Marković ko joj vređa inteligenciju, s obzirom na to da je Sanja primetila kako je to pevačica izjavila jednom prilikom tokom porodičnog sastanka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se zaj*bala, ja nisam inteligentna! Ja ovde ne j*bem ništa, ja sam došla da pričam šta želim! Meni Stanija da kaže da sam ja raspali ološ, slušaj detence pokri se ušima! Miki, ti i ja jesmo imali sukobe, ja sam svašta rekla, ali ja tebe poštujem, ne mogu da kažem da si pokvaren čovek! Ja ovde ne mislim nikome ništa loše, ali kada osetim da me neko zeza, ne mogu da pustim i svraku i vranu da p*šaju po meni! Ja moram se branim! - pričala je Zorica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni je drago što mislite da sam ja najgora... Ja šest meseci čistim vaša g*vna! Šta ja imam da pričam sa Zlatom koja hoće kući? Ša me iznenadio što priča da ovo nije za njega. Šta ja imam da pričam sa Marijanom... To meni vređa inteligenciju - dodala je Zorica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Zorica Marković

'