AKTUELNO

Priznala da se Bane bolje poneo prema njoj nego Miki.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Staniju je zanimalo da joj Nadežda Biljić kaže šta misli o svojim bivšim momcima, Mikiju Đuričiću i Banetu Čolaku. Potom je pevačica upitala Marka Stolića da joj iznese stav o pojedinim zadrugarkama.

Nisam ponosna na to što sam bila sa nekim u kr*s šemi. Prvo ne mislim o njima. Što se tiče mog mišljenja o njima. Mislim da je Đuričić meni rekao šta je imao. Neću mu biti prisutna na rođendanu. Bane je okej, možemo da popijemo kafu. To je najmanji problem. Na kraju je ispalo da je on bolji nego Miki. Nije me lagao i nije pokušavao da igra rijaliti igru - rekla je pevačica, a onda upitala Marka Stolića da joj iskreno kaže mišljenje o Marijani Zonjić i Dragani Mitar.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mislim da je Marijana dobra osoba, malo je prgava i tvrdoglava. Kao pevačica, treba još da radi na sebi. Uvek ću da budem tu za nju - rekao je iskreno Marko o Marijani, a onda je rekao šta misli o Dragani Mitar:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sa Draganom nisam imao odnose, samo smo bili u prolazu. Sada kada sam se vratio, mi pričamo i tako to. Današnji njen potez je loš. Nije trebalo da bude ovde, to je moje neko mišljenje - pričao je Stolić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marko Stolić

#Nadežda Biljić

'