AKTUELNO

Miki i Suzana je tešili.

Pre nekoliko dana, Brendon i Dorotea su ogovarali Lazara Jeremića. Njima se ne dopada način na koji Jeremić nosi svoj donji veš, zbog čega su ga uporedili sa jednim bivšim zadrugarom iz prve sezone.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon emisije, kada je pušten snimak ove situacije, Dorotea je otišla u pab kod Mikija Đuričića gde je bila i Suzana Perović. Jovanovićeva je počela da plače jer se osećala loše zbog načina na koji je komentarisala svog cimera koji je po Mikijevim rečima uvek bio uz nju i nikada loše nije pričao o njoj.

Da li si svesna šta je on sve pričao za tebe? Taj dečko nije zaslužio da pričaš tako o njemu. Pričala si sa osobom koja njega mrzi, on (Brendon) mrzi sve žive. On je loš sagovornik. Jeremić je budala, ali nikome ništa nije loše uradio. Dorotea, ja sam rekao svima da smo se Suzana i ja obrukali, ali ne morate i vi mladi. Svi imamo još malo vremena da popravimo utisak o sebi - savetovao je Miki Doroteu, a onda je ona počela da plače:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Žao mi je, ja sam se pogubila. Ja tebi sve kažem u afektu. Na tebe se ne ljutim. Joj mnogo se osećam loše što sam sve ono rekla. Ja sam samo htela da se zaštitim od napada - grcala je u suzama Dorotea, a Suzana je pokušala da je uteši:
Jesi, ali nemoj da plačeš. Slušaj Mikija, mada sigurna sam da ti Laki neće zameriti - pričala je Suzana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dorotea Jovanović

#Miroslav Miki Đuričić

'