AKTUELNO

Čak je i Brendona iznervirao.

Gledanje snimaka u rijalitiju "Zadruga 2" rezervisano je za četvrtak, pa su između ostalih snimaka, zadrugari imali priliku da vide kako je izgledala svađa između Mikija Đuričića i Branislava Radonića Brendona koji su komentarisali Marka Stolića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Vidim Aleksa je ustao sad i kaže da mislim isto kao i on. Međutim, ja mu nisam prijatelj. To menja mnoge stvari. Ovo je sada drugi Stolić. Sada iznosi drugo mišljenje. On je pristojan ogovarač, bira reči. Ne vređa, ali ja to poštujem. Činjenica je da pokušava da bude rijaliti igrač, poštujem to. Čak si Brendona iznervirao - pričao je Miki, dok ga je Marko pomno slušao.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zorica Marković se složila sa Mikijevim mišljenjem o Marku, pa je ustala i priznala da se on ponaša skroz drugačije nego prošlog puta kada je bio u Zadruzi.

Stalno sam mu govorila da se tako ponaša! Aktivirao se. Shvatio je da treba da učestvuje u komentarisanju. Kulturan je, dobro peva i zato sam rekla da je uspeo. Čestitam - iskreno je rekla Zorica, a onda se Aleksa branio sledećim rečima:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sve ovo što ja pričam, on već zna. To nije ogovaranje - dodao je kratko Aleksa.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marko Stolić

#Miroslav Miki Đuričić

'