AKTUELNO

On će nastaviti da bude uporan.

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Foto: TV Pink Printscreen

U narednom snimku zadrugari su komentarisali Minu Vrbaški i Milana Petkovića. Ukućani su tom prilikom govorili kako se Mini sviđa Milan, jer je podseća na njenog bivšeg dečka Nemanju Đerića Đeksona.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon priloga Mina je istakla kako Milan i ona neće biti u vezi, jer ona voli svog dečka Marka Markovića sa kojim je uplovila u romansu tokom njegovog boravka u rijaliti programu "Zadruga 2".

Znala sam Milanova osećanja. Ja imam osećanja prema nekoj drugoj osobi. Mene ovde nijedan muškarac u kući ne zanima. Ovom prilikom hoću da pozdravim Marka. Prija mi Milan, pozitivan je, drugačiji je od ostalih, odlično peva... Tražim mu svako jutro da mi peva. Mogu samo da idem do granice prijateljstva. Čak sam i ja rekla da je mali Đekson, ima neke pokrete kao on, podseća me na njega i možda sam zato toliko bliska sa njim - pričala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Za ego, svako odbijanje nije prijatno, ali bolje je ovu devojku imati pored sebe makar kao prijatelja. Ja ovakve ljude ne srećem često. Nekako je kliknulo. Ona ima nekog. Iako znam da od toga nema ništa, ja volim da joj udelim kompliment, jer je posebna na neki način. Ja javno želim da uputim izvinjenje njenom dečku Marku. Što se tiče Đeksona, ja sam daleko od tog momka - rekao je Milan.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Mina Vrbaški

'