AKTUELNO

Nastavak tek sledi!

Kada je na adresu Bele kuće stiglo pismo od Velikog šefa da je Stanija Dobrojević tužila Ljubu Pantović zbog ljubomore prema Rumljanki, svi zadrugari su se pripremili za slušanje, a suđenje je moglo da počne!

Nakon što je sudija Bora Santana dao reč Dobrojevićevoj, ona se podsetila sukoba sa Pantovićevom još iz prošlog rijalitija Pink televizije ,,Farma 4", kada su njih dve obitavale zajedno.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam Ljubu tužila zbog svega što piše u pismu. Trpim njenu turturu još od "Farme 4". Da, ona jeste ljubomorna na mene zbog pratioca, zbog lajkova na društvenim mrežama. Takođe, moj dečko je diskvalifikovan zbog njene ćerke, a onda je i Aleksandra zbog iste stvari izašla iz rijalitija. Meni nije jasan taj odnos između ćerke i majke, njena Aleksandra je izašla gola i bosa odavde, a ona je ostala ovde mirna - započela je Stanija.

Stanija i Ljuba su ponovo zaratile, budući da je Dobrojevićeva više puta pozdravljala Čabarkapu, želeći da isprovocira tuženu.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si ta koja više puta pominješ tog čoveka, a ne ja, tako da, ja nemam problem sa tim! Ovo suđenje se zove "Poklonite malo pažnje gospođici preko puta" jer svako ko se prilepi na moje ime dobije kadar. Ne znam na šta mogu da budem ljubomorna, jer ja priznajem samo zvanične uspehe. Ona jeste uspela u svojoj sferi, u svom nekom zanimanju, ako to postoji, ali što se tiče zvaničnog uspeha, to kod nje ne postoji. Pratioci mogu da se kupe, ona je navela da njoj pišu žene i devojčice, ko zna da je to tačno? Niko ne može da dokaže to! Što se tiče moje ćerke Aleksandre, ja sam prva rekla da bih volela da se ona vrati, a ova (Stanija) je kukala da zbog njenog bulja*a (Vladimira). Sve je fejk što su oni radili spolja. Ako se Aleksandra bude vratila, ja ću joj prići, kao što sam uradila i kada sam ušla u rijaliti i pokušaću da je dozovem pameti, ako se nije opametila posle svega ovoga - izjavila je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Moramo biti realni, Stanija ima veliku podršku i to ne može da se ospori. Ali ja na primer nikada ne bih mogao da podržim takvu osobu. Ljuba nije ljubomorna na Stanijine pratioce, jer su iz različite sfere. Činjenica je da njihov sukob postoji od ranije. Ja sam samo realan. Ja o Ljubi nemam lepo mišljenje, ne volim te i sve, ali ja ne mogu da pričam nešto što nije istina i što nisu činjenice. Ja sam pismen i lepo piše u pismu da Stanija misli da je Ljuba ljubomorna na nju, možemo da pitamo sudiju Snežanu Ilić koja ima dugogodišnje iskustvo u sudstvu - ispričao je Miki.
Evo, ja ću da kažem, pošto nemaju dokazi, svi će ispričati svoju stranu priče, pa će porota odlučiti - izjavila je Snežana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UZVRATIO JOJ I TO ŽESTOKO! Vladimir Tomović uporedio Jelenu sa nečim TOLIKO ODVRATNIM da ćete biti šokirani! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'