AKTUELNO

Tokom žurke u utorak veče pevala Slobinu novu pesmu "Kocka".

Zašto Marko Miljković ne prizna da je zavisnik od kocke, bilo je pitanje koje je publika noćas postavila ovom ukućaninu, a koje je pred svim zadrugarima pročitao voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaoci su poručili Marku da su tokom ovonedeljne žurke primetili kako zbog ruleta nije obratio pažnju na Lunu.

Kažu da ljubav i kocka ne idu zajedno, međutim sada mi ide lepo. Napolju isto znam tako malo da se zezam. Ja to gledam kao zabavu. Odvojim deo novca koji mi je za to. To je najgori porok na svetu, možda sam i nekad bio, ali sada gledam to kao zabavu i uživanje. Da bi ovde imali malo više para, to je način da zaradimo - govorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Svoje izlaganje zatim je imala i Markova devojka, Luna Đogani, koja je priznala da joj smeta što Miljković tokom žurke puno vremena provodi za ruletom, a njih dvoje dotakli su se i nove pesme Slobe Radanovića "Kocka" koju je Luna pevala u utorak veče tokom žurke.

Foto: TvPink Printscreen

Moram da kažem da sam malopre slagala. Mene mnogo nervira kocka. Nervira me, iako on meni sve te pare da, ali jednostavno kada sedi za onim stolom ja bih njega izbacila napolje. Ne mogu! Non-stop pokušavam da ga izvedem, ali on ne vidi ništa osim žetona. On je zaljubljen u one žetone... Kad gleda.. Ne mogu! Ja znam kakav je on na žurkama, on nije takav kakav je u kazinu. Ne mogu da verujem da on mene tada ne vidi - pričala je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Koje pesme ja pevam? Da se poljubim sa nekim muškarcem, on to ne bi primetio. Na koje pesme misliš Milane? Ako misliš na pesme mog bivšeg, nemam problem sa tim da pevam - izjavila je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'