AKTUELNO

Đoganijevoj nije bilo drago što je njen dečko ovo izjavio.

Ove večeri u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruga 2" učesnici odgovaraju na pitanja vernih gledalaca, koji bez daha prate svaki trenutak njihovog boravka pred kamerama.

Voditelj Milan Milošević postavio je pitanje Luni Đogani, a gledaoce je zanimalo zašto je ona protekle noći prerano napustila žurku i da li je to uradila jer ju je dečko Marko Miljković, kako navode gledaoci, "zanemario" jer se kockao.

Foto: TvPink Printscreen

Ne, nije to razlog. Ja sam bolesna, nije ni trebalo da idem na žurku. Bila sam vesela, ali mi je baš zbog toga bilo lošije još. Nisam se javila Marku, jer je on bio u zanosu sa Zoricom, kockao se i ja sam samo otišla da spavam - rekla je Luna.
Nema veze. U trenutku sam primetio da je nema, mislio sam da je otišla do vece-a, ali je nije bilo sat vremena. Video sam je posle u krevetu kako je legla. Htela je da vidi da li će neko da se seti - naveo je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POGODILA DAVIDA I LAZARA ŠOLJOM U GLAVU! Miljana u napadu besa gađala zadrugare! (VIDEO)

Meni samo nije bilo dobro. Nisam otišla da vidim da li ti je stalo do mene. Je l' moguće da si ti stvarno ovo rekao - bila je zbunjena i ljuta Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Čini mi se da joj malo smeta što se kockam. Tih 45 minuta nisam znao gde je. Tu smo, svi zajedno, bila je generalno okej raspoložena - zaključio je Miljković.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'