AKTUELNO

Zadrugari su u totalnoj neverici!

Zadrugari će i ove večeri u emisiji ,,Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" prepričati najzanimljivije događaje koji su se dogodili tokom prošle nedelje.

Voditelj Milan podigao je ovonedeljnog vođu, Vladimira Todorovića, te ga je upitao kakve je namere imao po poslednjem povratku u Belu kuću sa Zerinom Hećo, koja je prošle noći napustila imanje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Imao sam potpuno drugačiju priču od većine. Mi smo pričali tokom noći. Ona je meni tražila da krijemo vezu, mislim, negde smo se mi to i dogovorili. Nijednog momenta ona meni nije rekla da su rezultati loši, ja sam sada čuo od Zlate da su stigli tada, da joj je pokazala da nije imala markere tumora. Krili smo dva dana, da bi popričali, da bi našli neki zajednički jezik, međutim, ja sam njoj rekao da sebe ne vidim ovde, niti vidim nas dvoje i mislim da je tu bio njen revolt prema meni, iako je rekla da nije nikakav problem što smo raskinuli i to je bila cela priča. Kada sam se vratio, ja sam Zerini preneo poruku njene majke da ona želi da Zerina izađe iz rijalitija. Na indirektan način se obratila majci iz šiša bara i rekla da je dobro i da ne želi da izađe, ali kada su je svi proglasili folirantom, bilo je puno oscilacija - ispričao je Vladimir.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su se pobunili tokom Vladinog govora, te su ga optužili da se sa Zerinom samo igrao rijaliti igre, a onda je Todorović izneo iskreno mišljenje o svojoj bivšoj devojci, koja je sebi obrijala glavu i time napravila totalnu pometnju u među zadrugarima.

Ja sam je u četvrtak prvi zatekao u krevetu u izolaciji i zaista sam se potresao, jer su to neke stvari koje sam ja već preživeo. I ja sam tu ostao samo nem, pokupio sam posteljinu i izašao. Naišao sam na Ša, koji je neutralan, jer mi je trebalo da se posavetujem sa nekim. Od tog momenta, do Dubioze, reč sa njom nisam progovorio, ja to ne podržavam, mislim da je ona tražila način kako bi otišla odavde. Mislim da se osećala poraženom. Ja sam je molio čitavog dana da ne budem potrčko, Zlata je svedok - dodao je Vlada.

Potom je voditelj upitao Vladu šta mu je Zerina rekla pri izlasku sa velelepnog imanja, te je Todorović izjavio da je nije ni slušao, ali je zatim Rada Vasić iznela šta se tad desilo, jer je čula.

Foto: TvPink Printscreen

Vidimo se napolju, čekam te, to je rekla - izjavila je Rada.
Ja sam od početka rekao da je folirant! To što se ošišala, svi su govorili da je lepa, ja sam rekao da me zabole za to, jer sam rekao da sve to smišljeno radi. Kada je igra bila, bila je puna sebe, došla je u grudnjaku, mislila je da će imati 90% glasova, sva je bila tako sigurna u sebe, jer je sve to smišljeno uradila - ispričao je David Dragojević.
Videli ste je kakva je bila, grudi skroz gole, sasvim ponosna što se pošišala, mislila je da svi gledaju u nju, posle priča kako se bori sa tim, a onda izdaje knjigu, mislim te fore, ostavite me toga - odbrusila je Miljana Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Dozvolila sam sebi da budem sa nekim koji se PUĆI NA SLIKAMA: Stanija udarila na Tomovićevu muškost, pa dovela u pitanje njegovu S*KSUALNU OPREDELJENOST! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'