AKTUELNO

Voditelj počeo da ih rešeta pitanjima!

Ponedeljak veče u rjalitiju "Zadruga 2" je rezervisano za emisiju "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Voditelj je ušao u Belu kuću i pozdravio sve zadrugare.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je stanare Bele kuće uputio o kojim će sve temama pričati tokom pretresa. Stanovnici luksuznog imanja su prokomentarisali izbor Zerine Hećo koja je za novog vođu postavila Vladimira Todorovića. Nakon toga Milan je pitao Baneta Čolaka da li je iz solidarnosti prema Zerini obrijao glavu.

Ja sam rekao da bi možda neko drugi to bolje izneo. To je to - rekao je Vlada Todorović, a onda je Bane ustao da kaže šta ima:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mislio sam da će Jelena biti vođa. Nisam očekivao da ću ja biti vođa. Ja uopšte na sebe nisam mislio. Ja sam sa njom razgovarao i rekao joj da je volim kao sestru, nikakvo pomirenje nisam spominjao. Kad sam čuo da se obrijala, tresao sam se... - govorio je Bane, a onda je Sanja Stanković prekinula Čolaka jednom rečenicom:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Šta s*reš, smejao si se u uglu tamo, sram te bilo - rekla je Sanja, a onda je voditelj iz čista mira pitao Radu Vasić da mu kaže šta je videla da Bane radi dok svi spavaju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dira se dole, gleda u Staniju i tako, dok svi spavamo - rekla je Vasićeva, dok je Stanija bila u šoku.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bane Čolak

'