AKTUELNO

Nekolicina zadrugara mu je ovo zamerila.

Vlada Todorović je kao ovonedeljni vođa dobio zadruženje da prokomentariše raspodelu ovonedeljnog budžeta pošto to nije uradio dok je isti delio. Veliki šef je poslao pismo kojim je ovo zahtevo od Todorovića, a onda je usledilo i njegovo obrazloženje.

Zadrugari, već ste naučili pravila o podeli budžeta. Da li ti Vlado testiraš naše strpljenje? Vlado, kao što vrlo dobro znaš, moraš da obrazložiš ko je zbog čega dobio sumu novca koju si dodelio - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

- Zorica je dobila najveći budžet, zato što mi je uvek ulazila u susret. Miljana je dobila najveći, a Zola najmanji, pa sam napravio balans. Marijani sam dao mali. Suzana i Miki isto balans, najveći i najmanji. Stoliću sam dao najmanji, prosto mora neko, i ja sam uvek bio u toj grupi. Stanija je dobila najveći, jer je prethodnih puta dobijala najmanji. Stanija i van zadruge si mi izlazila u susret. Što se tiče Dragane, možda sam pogrešio, ali izaći ću joj u susret. Toma je dobio srednji budžet. Najveći budžet su dobili ljudi koji su dobri prema meni. Snežani sam dao srednji budžet, jer sam mislio da imam ušteđevinu. Karađorđe je dobio najveći jer je ispravan, i uvek ponudi sve. Sava je dobio srednji budžet, on ima zaliha. Luni sam dao srednji budžet i Marku isto, mislim da možete da se snađete sa tim budžetom. David i Ana, srednji i mali, vi ćete se organizovati za to. Sa Sanjom i Matorom sam baš dobar i dao sam im najveći i srednji, uvek mi izlaze u susret. Ljuba mi uvek izlazi u susret i dobila je najveći budžet. Uvek sportistima dajem najveći budžet. Bane, najmanji. Dao sam mu najmanji, zato što sam mu oteo Zerinu, to su bre gluposti. Ja sa Banetom nemam problem. Jelena je moja mlađa sestra ovde, tako da je to jasno. Marija je dobila najmanji, ćerka će joj pomoći, a znam i da ste nešto uštedele. Pavlu sam dao najmanji, jer sam morao. Nadeždi sam dao srednji, ne poznajemo se, ali lepo nam je kad se družimo i pevamo. Rada nam je malo ljuta zbog budžeta - ispričao je Vlada i obrazložio zašto je baš ovakvu raspodelu.

Foto: TvPink Printscreen

Odj*bi bre. Duvaj ga. Tražite mi da jedete i pušite, e pa od sada k*rac - vikala je besno Rada koja je dobila najmanji budžet.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pročitajte još: PREKRŠIO JE NAŠU ZAKLETVU: Stanija se poverila zadrugarima da će BACITI KRST koji joj je Vlada poklonio! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'