AKTUELNO

Definitivno je presekla da ne želi da bude sa njim.

Stanija Dobrojević sedela je u pabu, sama sa sobom razmišljajući o svemu što se ove noći desilo.

Naime, večeras je ostala bez svog dečka, Vladimira Tomovića koji ju je javno ostavio. U pozivu koji je dobila od Drveta mudrosti, Stanija je sa Vladimirom porazgovarala samo na kratko, budući da vreme i konekcija nisu bili "na njihovoj strani".

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu da lupam glavom šta je razlog, žao mi je što sam uopšte prihvatila poziv večeras, jer sa tobom Vladimire ne može da se priča, niti preko poruka, samo uživo. Samo zračiš i mračiš, najviše sam besna na samu sebe, jer sam trebala još ranije da znam da ne možeš ti sa ovakvim stvarima da se nosiš. Ne znam šta da mislim, kao volim te, ali ultimatumi, levo, desno... Ti si klasični folirant i da tvoje "volim te" i sve što si pričao okači mačku o rep! Neću te spominjati više ovde, neću te komentarisati, ne želim nijedno pitanje u vezi sa tobom, ne želim više da te čujem, ni da te vidim. Nisi bio tu, gledao si me, dok se svađam sa Zoricom, rebekama, Ljubama, o teškim temmama, lepili su mi etikete razne, a tebi je problem bio Čolak! Žao mi je što sam bilo šta petljala sa tobom, nisi ti tog kalibra da se nosiš sa ovakvom devojkom. Junačino crnogorska, m*donja veliki, j*bo te Bane Čolak - odbrusila mu je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TRAŽIM OD DEVOJKE DA MI PREDA SEBE U POTPUNOSTI: Marko priznao da ukoliko mu devojka nije posvećena, odmah ima potrebu da RASKINE VEZU! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'