AKTUELNO

Ovo niko nije znao.

U dobro poznatom terminu zadrugari biće suočeni sa oštrim pitanjima sedme sile. Emisija ,,Pitanja novinara" večeras će otkriti mnoge tajne o kojima su mudro ćutali.

Pitanje predstavnika sedme sile za Rebeku Popović bilo je da objasni kako gleda na flertovanje njenog dečka, Marka Petruševića Petrućija i Marijane Zonjić.

Foto: TvPink Printscreen

Nemam tu šta da zamerim. Marijana je verovatno posle našeg razlaza osetila potrebu da mi se sveti, što je bilo i za očekviati od strane nje. U utorak se to i obistinilo, ali mislim da smo to rešili. Između njih nema ništa. Ona samo ima potrebu da se eksponira i to je to - izjavila je Rebeka.

Nakon Popovićeve, i Marijana je dala svoj komentar, pa je obelodanila da joj je Petrući rekao još ranije da mu se ona više sviđa od Rebeke.

Foto: TvPink Printscreen

Rebeka je moja bivša drugarica, koja je mene zvala da živim sa njom u stanu. Znate i sami šta mi je uradila. Što se tiče Petrućija, on i ja se družimo, ne znam da li je ona gledala klip koji je pušten i da li je videla ko je koga muvao i ko je kome prilazio. Sad ću namerno da pričam sa njim. Meni je ovaj momak priznao da mu se ja sviđam i pre Rebeke - odgovorila je Marijana.

PROČITAJTE JOŠ: Nadežda ušla u Belu kuću, Miki je dočekao na vratima, pa je SNAŽNO ZAGRLIO, Suzana PREBLEDELA kada joj je Biljićeva OVO saopštila! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'