AKTUELNO

Netrpeljivost između njih dve je sve veća.

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje oni postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

Pitanje od strane Bore Santane upućeno je Staniji Dobrojević, koja je tokom dana, kao i prošle noći imala žustru raspravu sa Draganom Mitar, te je sada objasnila zbog čega je došlo do svađe.

Foto: TvPink Printscreen

Sve je krenulo od te prodavnice gde sam ja izvisila sa spiska na budžetu, onda su bili snimci, pa nešto što je njen muž izjavljivao za mene. Imala sam rasprave sa Rebekom, Ljubom i sa njom, gde sam ja nakon rasprave sa Ljubom pogledala u Draganinom pravcu, gde je ona tri puta rekla ,,Do jaja". Ne može da se druži sa mnom, a da tako priča. Po mom povratku u rijaliti prišla mi je i poljubila me, pa mi je rekla da joj je Lepi Mića tako rekao. Ušli smo u raspravu i sve sam joj rekla šta mislim. Dalje šta će biti, ne znam. Jeste situacija čudna jer smo obe ovde super sa Mićom. Meni je Lepi Mića ovde najbolji prijatelj. Ja sa kim god ulazim u raspravu, koristim samo istinu i činjenice i jednostavno od kad sam se pojavila na ovom javnom nebu, sretala sam na svom putu spodobe koji su izmišljale razne priče, da sam se j*bala za pare, da sam bila sa kamiondžijama, Žikama, Perama. Te spodobe na tom putu nikad nisam razumela. Nikada se nisam kačila ni na koga, nisam imala potrebu da izmišljam priče, da nekome ponizim dostojanstvo, ugled, ja to ne razumem - izjavila je Stanija.

Zadrugari su je prekinuli, pobunivši se, sa izgovorom da Dobrojevića ponovo sebe predstavlja kao žrtvu, te je ona htela da se opravda.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Posle svađe sa Draganom, Stanija utehu pronašla u ovom zadrugaru, on joj priznao: IMAM ŽELJU DA TE ZAGRLIM! (VIDEO)

Razumeju gledaoci, ja ne pričam uopšte o sebi, to je krenulo još od sinoć, jer su pričali o meni i izmišljali razne priče. Dobila sam pitanje vezano za Draganu i sada sam odgovorila na to - završila je Stanija.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'