AKTUELNO

Imali su jedno drugom šta da zamere!

Miljana Kulić i njen verenik Lazar Čolić Zola su odlučili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu nakon ultimatuma koji joj je on postavio. Naime, Zola je tražio da Miljana prestane da se svađa sa drugim zadrugarima za crnim stolom, ali se ona brzo vratila svojoj navici po kojoj je poznata.

Njih dvoje su se večeras ponovo posvađali zbog svega što jedno drugom zameraju, a ubrzo se rasprava povela o Miljaninoj nedavnoj izjavi da Zola ne može da ima decu.

Foto: TvPink Printscreen

Ti mene ponižavaš za to što ostajem ovde. Nabijaš mi na nos da te iskorišćavam i da te ponižavam. Shvati da ne možeš ništa da uradiš što ja ne mogu gore. Rekla si mi da ne mogu da imama decu. Ja znam da mogu da imam decu, proverio sam sve pre nego što sam ušao - rekao je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Zato što mesecima uvek sv*šiš u mene, a nisam ostala trudna. Ja imam dete i znam da mogu da imam opet, ginekolog mi je potvrdio. Ponižavaš me i kada si rekao da bi bio sa Stanijom. Kome teraš inat? Zašto razgovaraš tako sa mnom? - kazala je Miljana.

PROČITAJTE JOŠ: NE VIDIM DRUGI IZLAZ, ZAPITAO SAM SE ŠTA MI JE TO TREBALO: Marko otvorio dušu o raskidu sa Lunom, pa jedva smogao snage da otkrije da li će se pomiriti! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'