AKTUELNO

Loše se oseća.

Luna Đogani i Marko Miljković su nakon burne svađe danas odlučili da stave tačku na svoju vezu. Ona je to teško podnela, pa je na ivici nervnog sloma razbijala sve oko sebe, nakon čega je legla u krevet potpuno slomljena.

Luna je ustala tek kad ju je Drvo mudrosti pozvalo na razgovor o raskidu i njenim osećanjima prema Marku.

Foto: TvPink Printscreen

Loše sam. Raskinuli smo definitivno i nećemo više biti zajedno. U mojim slučajevima ljubav nikada nije pobedila, ne verujem u tu rečenicu. Mrzim sebe zato što sam se opet zaljubila i osećam se isto kao što sam se osećala. Uvek se zaljubim u pogrešnu osobu. Naša ljubav nije bila toliko jaka kada je tri dana svađe sve uništilo. U meni je sve uništeno. Danas mi je rekao neke stvari, ja ne mogu da budem sa takvom osobom koja tako misli o meni - rekla je Luna sa knedlom u grlu, pa je briznula u plač.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZAŠTO ME NIKO NE VOLI? Luna jecala, pa otkrila DA NIKAD NE BI URADILA MARKU ONO ŠTO JE ON NJOJ! (VIDEO)

Sa moje strane ljubav postoji, sa njegove ne znam. Zgrozila sam se kada mi je danas rekao da sam ja njegova uteha i da je on tu da zaboravim Slobu. To nije istina. Rekao mi je da ja nisam za ozbiljnu vezu i da sam dete. Proći će sve, ovo je mačji kašalj naspram onoga što sam prošla. Neću mu prva prići, ponašaću se kao da ne postoji - dodala je ona.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'