AKTUELNO

Svi su ga pomno slušali.

Javnosti je poznato da je prijateljstvo Save Perović i Lune Đogani bilo započeto još od prvog dana ovog najgledanijeg rijalitija, a mnogi su na osnovu toga donosili i zaključke da su se među njima rodile emocije.

Međutim, u emisiji ,,Pitanja gledalaca" bilo je konstatovano da je Savo jedan od mnogih koji čini sve kako bi udovoljio svojoj prijateljici, a postavilo se i pitanje da li mu je krivo što i on nije sa nekim koga toliko dobro poznaje.

Foto: TvPink Printscreen

Od prvog dana sam se saosećao sa njom. Nekako sam uvek imao želju da je zagrlim i da kažem da se opusti i neke druge stvari. Prepoznao sam iskrenost u njoj. Naše energije su se poklopile i osetio sam iskrenu ljubav koju ona nosi sa sobom, mi smo slični. Ja nju mogu da razumem i kapiram sve njene hirove i neke stvari. Ona je željna da se njoj pažnja pridaje. Kad joj je bilo najteže, ja sam želeo da joj iskreno poklonim svu pažnju koju mogu da poklonim kao jedan prijatelj. To mogu da okarakterišu kako god! Striktno sam stao zaštitinički kao brat i uvek sam želeo da imam sestru,a kad bih imao bila bi kao Luna. Maksimalno se trudim da budem tu uz nju i ispuniću svaku želju. Što se tiče ovog odnosa između nje i Marka, ja sam se sklonio. Neću da budem potrčko i paravan. Bitno mi je da je ona srećna, meni je žao kad je napadnete. Zašto niste objektivni? Budite realni, setite se da je ušla istraumirana. I te kako nije mislila o nekom muškarcu. Svi ste zaboravili da je ceo septembar i oktobar preplakala. Marko nije želeo da priđe, ona nije bila spremna u bilo kakav odnos sa bilo kim. Ja sam znao da se on njoj sviđa. Došlo je do toga da je prevazišla sve to i najdraže mi je što sam bio uz nju kad joj je bilo najpotrebnije. Ona je zadovoljna, voli da se igra, simpatično je to. Uopšte ne lupam gluposti i ne znam zašto je napadate!

Foto: TvPink Printscreen

Šta je još Perović ispričao, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Savo Perović

'