AKTUELNO

Nije ništa propustila.

Nakon što je Veliki šef dao znak da smena u fabrici može da počne, zadrugari su se uputili kako bi obavili svoj radni zadatak.

Jučerašnji prvi zadatak prošao je i više nego uspešno, čak i pre kraja radnog vremena, te su radnici pohrilili da i danas bude isto tako.

Foto: TvPink Printscreen

Marija Kulić, Ljuba Pantović, Sanja Stanković, Mina Vrbaški, Pavle Jovanović, Bane Čolak i Marko Miljković zasukli su rukave, prosuli čips koji moraju da razvrastaju na sto, a potom krenuli u akciju.

Dok su obavljali radni zadatak, stanari Bele kuće prepričavali su događaje od prethodne noći, budući da se na velelepnom imanju odigrala još jedna nezaboravna žurka.

Marija, kako su ti prišle devojke sinoć? Ja im sinoć rekao da idu kod tebe u ćošak, jer si pravi skener za sve - upitao je Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam im rekla sinoć da je sve super, pa kad dođe Milan onda ću za stolom u emisiji sve da iznesem! Ana i David su mi dosadili, toliko! Ljudi, oni su se dva sata gledali u oči, gledam ih i ne verujem - izjavila je Kulićka.
Pa to je ljubav, nije to kao Miljana i Zola, da se non-stop svađaju - odbrusila joj je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: GUTAO JU JE POGLEDOM: Petrući pokušao da uhvati Marijanu za grudi, a onda je Stolić otkrio sve što se desilo između njih dvoje na žurki! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u narednim snimcima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'