AKTUELNO

Sve se treslo!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola završili su pred zoru u strasnoj akciji u tuš kabini koja se nalazi u spoljnom toaletu u okviru velelepnog imanje u Šimanovcima.

Strasti nakon uzbudljive žurke su se dodatno uzburkale. Miljana i njen verenik su tokom nezaboravnog provoda u Beloj kući imali male nesuglasice, ali jutro uvek izgladi situaciju.

Foto: TvPink Printscreen

Prema molbi njene majke, Marije Kulić da to ne rade više transparentno i javno, kao i da nema potrebe da ceo svet zna kada njena ćerka ima odnose sa verenikom, Miljana i Zola sve češće imaju odnose u tuš kabini.

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA RADIŠ TO, MUVAŠ DRUGU DEVOJKU! Mina napala Petrućija, on otkrio da je sa Rebekom pred raskidom ZBOG MOGUĆE TRUDNOĆE! (VIDEO)

Ovog jutra oni su bili posebno raspoloženi pa su dodiri tela samo odjekivali kupatilom. Miljana je u nekoliko trenutaka ispustila glasne tonove pa je sasvim jasno da je još jedan strastveni intimni odnos iza njih.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što su završili intiman čin, Miljana je izašla obučena iz tuš kabine, ozarenog lica, tako da je sigurno da je uživala tokom akcije iza zavese.

Detaljnije o svemu pogledajte u narednom snimku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'