AKTUELNO

Nije smela to da uradi.

Tokom večeri Miljana Kulić i njen verenik Lazar Čolić Zola ušli su u ozbiljan sukob zbog njenog razgovora sa Drvetom mudrosti u Rajskom vrtu.

Naime, u razgovoru sa Drvetom, Miljana je otkrila svoj i Zolin dogovor, koji se tiče njene potencijalne trudnoče. Naime, oni su se usaglasili da rezultate testa za trudnoću ne otkrivaju nikome.

Foto: TvPink Printscreen

Ja se nadam da nisi odala nikakvu tajnu koja bi uticala na nas - izjavio je Zola.
Drvence me je pitalo u vezi testa, da li je pozitivan, u vezi našeg odnosa. Ja sam rekla da sam tebi obećala da je to naša tajna. Onda mi je Drvce čestitalo, pa sam ja rekla da ako misli da treba da mi čestita, neka mi čestita, ali ja nisam rekla ništa - odgovorila mu je Miljana.

Foto: TvPink

Cupkajući nogama i vidno iznerviran, Zola nije mogao da Miljani pređe preko toga što je izjavila u Rajskom vrtu. Miljana se u jednom trenutku požalila da ima nagon za povraćanje, te joj je Lazar odbrusio.

Što radiš to? Ispada kao da hoćeš namerno da ispadne da hoćeš da se priča o testu. Kakav može biti test, ako mi ovde ne želimo dete? Nego su sigurno čuli kada si pričali da ti nije dobro, kad si pričala - odbrusio joj je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Suzana SLAGALA Mikija! Prećutala mu BITAN DETALJ iz Rajskog vrta, ovako je reagovao! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'