AKTUELNO

Zaratili zbog devojke!

U dobro poznatom terminu, voditelj Milan Milošević zajedno sa zadrugarima prečešljava najzanimljivije događaje koji su se desili u nedelji iza nas.

Sledeće pitanje bilo je za Tomu Panića, koji se požalio Lazaru Čoliću Zoli i Pavlu Jovanoviću na gest Marka Miljkovića zbog toga što je stupio u vezu sa Lunom Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Ne, to može da se shvati - započeo je Toma.
Pričali smo na trosedu gde je on rekao, da je sve zbog Lune. Zašto mu Marko to nije rekao još u novembru - izjavio je Pavle.
Ja to nisam tako shvatao pre, jer ja sam uvek išao srcem, a ne mozgom. Moja je možda greška zašto sam ja to počeo za stolom Ja nisam Marka pozvao da mu kažem to šta osećam prema Luni, zato što sam uvek ja prvi prilazio i uvek sam se ja izvinjvao njemu, i kad je u pravu i kada nije. Zato što sam čovek koji poštuje svoje prijatelje. On meni kad je rekao da se ja vraćam unazad dva meseca, ne, to nije tako. Ja sam počeo da vraćam film otkako je on ušao ovde. Ja sam pokušavao da budem sa Lunom, u tom momentu se on svađa sa mnom zbog čega ja hranu dajem njoj. Zašto bih ja ispao indijanac pred svima, on je meni pred svima ovde to uradio. On mi je pomogao kada sam imao udes u Beogradu, prespavao sam kod njega, ali neke stvari sada su me povredile od strane njega i kraj priče - izjavio je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Lazar je potom ustao i izjavio da se Toma požalio njemu da ga je Marko izdao kao prijatelj,  pa je i Miljković ustao da prokomentariše njegovo izlagnaje.

Pričao mi je da ga je to razočaralo i da nije video to, sad je uvideo da ga je Marko izdao - izjasnio se Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Ja se ne igram rijalitija, niti volim da se igraju sa mnom. Postoji priča da se Toma igra rijalitija ili solucija da je jako licemeran. Ako si licemeran i ćutiš dva meseca ili igraš igru u rijalitiju, to me je duboko razočaralo. Nemam šta drugo specijalno da dodam. Možda se i pomirimo, ali je Toma jedini čovek koji je mogao da posle rijalitija bude moj prijatelj. Međutim, definitivno posle ovoga to je nemoguće - izjavio je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Ipak joj je svideo?! Zerina uhvatila Staniju KAKO NAMIGUJE LEPOM MIĆI dok priča O OVOM ZADRUGARU, Dobrojevićeva PREBLEDELA! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Tomislav Panić

#Zadruga 2

'