AKTUELNO

Dragojević nije znao šta ga je snašlo!

U toku večeri dok je voditelj Milan Milošević vršio ,,pretres" svih dešavanja koja su intrigrala javnost protekle nedelje, pa je došlo je do žestokih rasprava u kojima su mnogi takmičari bili raskrinkani.

Jedna od tema koja je bila pokrenuta, odnosila se na mišljenje Zorice Marković i Ljube Pantović o Davidu Dragojeviću i njegovu ljubavnu priču sa Anom Korać.

Naime, one su ga nazvale ,,folirantom", a Pantovićka je odlučila da raskrinka svog nesuđenog zeta i ukaže na sve njegove laži koje je pokušavao da prikrije.

Foto: TvPink Printscreen

Koliko mene boli to što se konstantno priznaje da sam ja bila u pravu za ono što sam pričala o svojoj ćerki i da se nadam da ona to vidi. Ne zanima me da li to neko drugi vidi. Kad su njih dvoje igrali igru kao najveća laž u "Zadruzi", on je rekao da voli Aleksandru. Ja sam isto to izgovorila, svi ste me napadali. Opravdanje je to da si je branio, ne možeš da je braniš! - rekla je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si ta koja je pljuvala Aleksandru, ja sam samo bio uz nju! Za ovo što govori, to što su njih dve imale konflikt, ja sa tim nemam ništa! - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekla šta sam prokomentarisala, Sloba je imao muda da to uradi sa venčanom ženom! Ti si to negirao sve vreme! Ne treba ona da negira, ti si u pitanju! - rekla je Zorica.

Detaljno o ovoj raspravi, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#David Dragojević

#Ljuba Pantović

#Zorica Marković

'