AKTUELNO

Tvrdi da Suzana o njoj priča dezinformacije.

Rebeka Popović požalila se Marku Miljkoviću o problemima koji su nastali nakon što je izašla informacija da je bila sa Mikijem Đuričićem u ljubavnoj šemi.

Suzana Perović tokom rasprave sa pčelarom iz Kupinova iznela je informaciju da se Popovićeva ljubila sa njim, što je njoj izuzetno zasmetalo, pa se obratila Miljkoviću za savet.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što je Suzana izjavila, ne može to tako! To je čista laž, notorna laž. Ne mogu da dopustim da se tako pljune po meni. A ne znam ni šta sa ove dve da radim. Marijana mi juče pretura po neseseru ovde, odakle joj pravo? Isprani mozgovi bre, klošarke, ja prišla Mići i pitala sam ga čime ih hrani kad su takve. Nemam ni sa kim ovde problem, ja nekoliko njih zaobilazim, a one sve skaču na mene. A i Toma, rekla sam mu, prvo je ušla Keti, imao je priču sa njom, pa onda sa Marijanom i sad pominje nešto što je bilo pre dva meseca - ispričala je Rebeka.

Foto: TvPink Printscreen

Ustaneš i demantuješ, nećeš da neke stvari idu u pogrešnom smeru. Nećeš moći to da skineš sa sebe, ako ne budeš odmah ustala i demantovala - posavetovao ju je kratko Marko.

PROČITAJTE JOŠ: TO MI JE DNO DNA, NE MOŽE NIŽE: Stanija ostala ZABEZEKNUTA kad joj je Mića istinu o Moskvi, Dragani i Adamu SASUO U LICE (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'