AKTUELNO

Veran svojoj devojci koja ga čeka napolju.

Marko Petrušević Petrući i Aleksa Savić bili su sagovornici voditelja Ognjena Amidžića, a na samom početku razgovora oni su istakli da su veliki prijatelji i dodali da su ih mnogi cimeri napadali jer su veoma tihi.

Foto: TV Pink Printscreen

Petrući je u jednom momentu komentarisao svoje svađe sa Branislavom Radonićem Brendonom, a onda su Aleksa i on otkrili kako u poslednje vreme ignorišu ovog zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ognjen Amidžić upitao je Aleksu Savića tokom intervjua, kako izdržava bez devojke koja ga čeka napolju, kao i kako izdržava bez intimnih odnosa s obzirom na to da su oko njega mnogobrojni ljubavni parovi.

Jako je teško izdržati. Ja napolju imam osobu koju volim najviše na svetu i nikada je ne bih prevario. Samo sam je jednom video za ovih šest meseci, za Novu godinu - govorio je Aleksa.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim je Petrući komentarisao svoj veoma buran ljubavni odnos koji je imao sa Rebekom Popović.

Nikada ja to nisam nazivao vezom, ali sada se sve više i više vezujemo, to me plaši. Od kada sam priznao Bori i Lazaru, kada bi mi sada ušla bivša devojka da bih se ja pomirio, ona je to saznala i digla frku - pričao je Petrući o Rebeki.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksa Savić

#Marko Petrušević

'