AKTUELNO

Ne prestaje da joj daje ultimatume!

Tokom emisije ,,Pitanja novinara" jedno od pitanja bilo je za Miljanu Kulić, koja je kao i uvek, uz veliko poštovanje prema predstavnicima sedme sile odgovorila.

Međutim, to je zasmetalo ponovo njenom vereniku, Lazaru Čoliću Zoli, koji joj je u toaletu Bele kuće popovao zbog njenog komentarisanja za velikim stolom. Da podsetimo, pre samo nekoliko nedelja, glavna tema bila je ultimatum koji je Zola dao Miljani, a vezan je za njihov odnos. U želji da više ne komentariše ljude, niti dešavanja u Beloj kući, Lazar je ucenio Kulićevu, te je ona morala da bira između njega i rijalitija.

Foto: TvPink Printscreen

Što svaku noć prekršiš obećanje? Zašto komentarišeš? Loše se osećam, majke mi! Stalno komentarišeš. Mislim da se mnogo ložiš na rijaliti, ubija me to - izjavio je Lazar.
Dobro, ćutaću, i kad stigne pismo Velikog šefa, ja ću ćutati. U prvoj sezoni sam htela da budem non-stop u kadru, da bi se pokazala i dokazala, sad mi to ne treba, dečko - odgovorila mu je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Lazar izneo ŠOKANTNE DETALJE o svom porno filmu, a onda se Miki prestio Moskve: VI STE SE NAŠLI, ONA JE PROFI KU*AVA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'