AKTUELNO

Prisutni zadrugari su se sve vreme smejali Jeremićevim odgovorima.

Višnja Petrović je okupila nekolikcinu zadrugara u pabu i odlučila da napravi svoju emisiju pod nazivom "Sa Višnjom na ti", a njen današnji gost je Lazar Jeremić, zadrugar koji je imao neverovatnu ljubavnu priču sa Natašom Moskvom, ali i svakojake dogodovštine van rijalitija.

Naime, Jeremić nije krio na šta je sve bio spreman zarad ljubavi prema devojkama sa kojima je bio, zbog čega su mnogi zadrugari rekli u žargonu da je "emotivno nestabilan".

Foto: TvPink Printscreen

Višnja je osmilila da njena emisija bude zabavnog karaktera i da izazove smeh onih koji to slušaju, pa je upitala Jeremića šta je okidač koji ga je doveo do emotivnog kraha.

Kada su počeli vaši problemi i kada ste shvatili da Vam nema pomoći i da Vam nije dobro - glasilo je pitanje.
To se desilo kada me je ostavila moja prva i najveća ljubav. Devojka je bila iz Smedereva. U trenutku kada sam stavio devojku ispred fudbala, ja sam otišao u k*rac - pričao je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da je poznato da Lazar voli tetovaže, on je otkrio svojim cimerima i Višnji kao voditeljki ove zamišljene emisije da će svoje telo išarati novim crtežom i to logom "Zadruge 2".

Kada izađem odavde, pošto mi je ova televizija spasila g*zicu, ja ću na desnoj strani istetovirati ovaj Beli dvor, pa ću napisati "Zadruga 2" - rekao je Lazar kroz smeh.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ZABOLA VLADIMIRU NOŽ U LEĐA? Stanija u zagrljaju najpoželjnijeg muškarca u Beloj kući, Tomoviću neće biti svejedno! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'