AKTUELNO

Di-džej želi da bitne životne odluke čuvaju kao svoju tajnu, pa ga je uvredilo to što Kulićeva radi sve transparetno.

Lazar Čolić Zola je tokom večeri prebacio svojoj devojci Miljani Kulić što je pred svim ukućanima rekla da je radila test za trudnoću, jer je on želeo da to bude njihova tajna. Njih dvoje skoro svakodnevno pričaju da planiraju porodicu, a di-džej je nekoliko istakao da želi da ima dete sa njom.

Kako su vodili ljubav u tuš kabini dok je Miljana bila u plodnim danima, njoj je sve nagoveštavalo da je ostala u drugom stanju, pa je to Kulićeva podelila sa svima. Zola je prebacio Miljani da ubuduće želi da ovako intimne trenutke sačuvaju za sebe i da ne žele da naprave dete dok su u rijalitiju jer je dao obećanje Mariji Kulić da se to neće desiti.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam tebi rekao da sam spraman na to. Izrazili smo želju da to bude naša tajna - pričao je Zola.
Ti kao da nešto kriješ, kao da ćeš posle ovog rijalitija da ćeš da me ostaviš. Da li misliš da ako odem kod ginekologa to niko neće ovde saznati? Rekao bi neko. U rijalitiju je sve javna tajna. Nemoj da vičeš prevrnuću sto. Pusti me da se iskuliram, svaki dan plačem - počela je da viče Miljana, a onda se i zaplakala.

Foto: TvPink Printscreen

Samo zbog tebe sam to želeo tako. Ja nisam imao tu želju, to se nije desilo, ali da se to desi, ne bih voleo da drugi pričaju o tome. Nemoj više nikad raditi pred ljudima ono što želimo da bude diskretno. Ja sam toj ženi obećao da se to ovde neće dogoditi - pričao je Zola.
Ti si mi četvrti momak sa kojim sam spavala. Ovo je za mene realan život. Kada smo to radili, bili su plodni dani. Bio si nervozan kada sam rekla da ću da radim test. Ko je rekao da sam ja trudna? Ja sam samo htela da proverim. Ti si već pokrenuo priču kao da ja treba sutra da se porodim.  - pričala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: TI SI MALI LJIGAVAC, TOMOVIĆ JE INSTITUCIJA: Stanija zaratila sa Čolakom, pa okončala druženje sa njim! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'